Hva Du Skal Se Etter Når Du Kjøper Gaver Med Smykker

Enten du kjøper en pyntegjenstand til din kone, datter, mor eller deg selv, vil du velge noe som gir et smil i ansiktet til noen. Vi har tatt med flere ideer om hvordan du kan hente den rette varen til din kjære, som vil bli verdsatt og slitt mange ganger framover.

Rengjør alle smykkene dine med en poleringsduk. En polerklut er en veldig skånsom måte å få en god glans på alle delene dine. Bruk den dobbeltsidige kluten til å polere smykkene dine forsiktig som på et delikat glass. Bruk den ene siden til å skinne den og den andre for å polere den.

Gjør undersøkelser på de fine steinene dine, spesielt hvis du deltar i regelmessige aktiviteter som kan ødelegge eller helt føre til at de går i stykker. Ikke alle steiner er skapt like. Noen kvarts, peridot, ametyst, for å nevne noen, er blant de mest skjøre steinene og vil kreve veldig forsiktig slitasje, stell og lagring.

Bruk en skånsom oppvaskmiddel til å rengjøre smykkene dine. Såpen du kjøper til kjøkkenet ditt kan også være bra for smykker. Bare vær sikker på at du kjøper en skånsom såpe. Se etter en som er egnet for bruk på hendene. På den måten kan du være sikker på at det ikke skader smykkene.

Prøv å lage dine egne smykkestykker. Det tar bare noen verktøy og litt materiale for å komme i gang. Mer spesifikt er det mange slags materialer du kan bruke. Du kan bruke tråd, snor, perler, garn, tråd, glass, stein, metall osv. Den eneste begrensningen er hendene og fantasien, så ha det gøy.

Når du kjøper en diamant fra en gullsmed, må du sørge for at du forstår hva slags stein du kjøper. Ikke kjøp en stein basert på å se den mot en svart eller mørk bakgrunn. Dette er en selgers knep for å gjøre det mer attraktivt for øyet. Du vil få en sannere visning hvis du også ser på det under forstørrelse.

Ikke kjøp brukte øreringer uten å desinfisere stolpene eller ørekrokene. Andre mennesker har hatt på seg dem, spesielt sant for vintagestykker, og det er mange bakterier som ligger rundt. Ta litt sitronsaft eller hydrogenperoksid, klem litt på en bomullspinne og kjør den over ørepyntene. Dette vil drepe bakteriene, noe som gjør det trygt å bruke øreringer.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette bokstavelig, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette skyldes at smykker som øreringer eller halskjeder som er for store blir glorete og lite attraktive. Det er best å holde seg til brikker som passer deg og ser riktig ut.

Uansett verdien eller utseendet på det du gir, vil folk fremdeles være takknemlige for at du tenker på dem. Forsikre deg om at menneskene du har med å vite de riktige måtene å håndtere smykker på, og dette vil holde smykkene ser ut som de gjorde ved kjøpet, så deres lykke helt sikkert varer!

http://bunadsolv-vestfold.com